Työn kuva

Vaeltelua kirjailijan työn sivupoluilla: esiintymässä siellä sun täällä, vastaamassa haastatteluihin, laskuttamassa, kirjoittamassa sopimuksia, valokuvattavana. Olen nähnyt Pohjanmaan, olen käynyt Muumi-karaktäärien päämajassa, olen penkonut työpöydän uumenista matkalippuja, jotta voisin saada niistä korvauksia. Olen – pannahinen! – maatalousyrittäjäeläkevakuuttanut itseni.

Tämä kaikki – hyvässä seurassa vietettyine iltoineen – on tietenkin ollut mitä mainiointa vaihtelua siihen tavanomaiseen ei-tapahtumiseen, jolla yleensä päiväni täytän. Mutta kyllä tässä jo odottaa innolla, että saa kirjamessut ja vielä pari koulukeikkaa hoidettua, ja päsee taas keskittymään itse asiaan.

Tietoa kirjoittajasta

Jukka

Jukka Laajarinne Ota yhteyttä: jukka (piste) laajarinne (ät) gmail (piste) com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s