Tuomisia Kiinasta

Kissojen ja koirien nahkoja ei pian saa enää myydä. Lakimuutos tapahtuu oikeaan suuntaan, vaikka perustuukin vähintään puoliksi ihmisten irrationaalisuuteen. Tarhakissa ja -koira kun eivät ole lemmikkieläimiä sen enempää kuin ketut tai minkitkään. Jos nyt oikeasti eläimistä välitetään, voitaisiin saman tien kieltää kaikkien turkistuotteiden myynti. (Kannatan!)

EU-alueelle tuotavista turkiksista tuodaan melkoinen osa Kiinasta. Tässä vähän tilastotietoa.

Täällä taas elokuvaa Kiinalaisen turkistarhauksen menetelmistä. Katsokaapa! Kissojen ja koirien lisäksi erinäisiä uhanalaisia eläinlajeja suojellaan tuontirajoituksin, mutta videolla esitettäviin käytänteisiin ei meikäläisten lainsäädännöllä puututa.

Pitäisi ehkä puuttua?

Tietoa kirjoittajasta

Jukka

Jukka Laajarinne Ota yhteyttä: jukka (piste) laajarinne (ät) gmail (piste) com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s