44-vuotias on ihmiskunnan onnettomin tapaus

Näin unta, että eräs miespuolinen luokkakaverini paljasti olevansa oikeasti 44-vuotias. 😀 Hän on siis todellisuudessa joku parikymppinen. Mitä kummaa tämä tarkoittaa? Onko luvulla 44 jotain erityistä merkitystä?

Mitä on sanottava 44-vuotiaasta miehestä, joka diabeteksensa puhkeamisen 40-vuotispäivien kunniaksi päättää ruveta juoksemaan maratoneja?

Olen 44 vuotias mies. Olen hiljattain muutama kuukausi sitten aloittanut reenauksen. Ihmettelen kuitenkin miksi pääni tulee kipeäksi.

Markku, 44-vuotias
Ensimmaiset muutokset, joita olen huomannut, olivat jo viikon paasta siita, kun aloin kayttamaan peniksen suurentamisohjelmaa. Tunsin, etta minulla oli pidennetty erektio.

Siirretty penis poistettiin 44-vuotiaalta myöhemmin ”psykologisista syistä”.

Olen 44-vuotias mies Hangosta.Olen naimisissa,mutta olen onneton.

Aidon ja alkuperäisen Vlad Tepesin mukaan itsensä nimennyt 44-vuotias Jonathon ”The Impaler” Sharkey kertoo ihmisille olevansa aito vampyyri ja se tuntuu vetoavan Twilight-sukupolveen kovasti. Sharkeyllä on värikäs historia teinityttöjen kaatajana. Rakkaudenjano on ollut niin hurja, että sen takia hän on istunut välillä linnassakin.

Länsisuomalainen 44-vuotias upseeri on tuomittu törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta kahden vuoden ja neljän kuukauden pituiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

26-vuotiaan helsinkiläisnaisen sieppauksesta epäilty on 44-vuotias turkulainen yritysjuristi Juha Turunen.

Poliisin mukaan 44-vuotias mies vietteli netissä 19-vuotiaan kehitysvammaisen ja naimisiinmenon jälkeen ryhtyi myymään tätä seksiorjaksi.

Teosta epäilty on 44-vuotias mies, joka oli kuukautta aiemmin vapautunut vankilasta ehdonalaiseen.

Oululainen 44-vuotias Michael Maria Pentholm yritti viime vuonna kuristaa kolme naista nahkahansikkaat kädessään.

Sotasuunnitelma oli tarkoitus käynnistää tappamalla paikallinen poliisi. Ryhmä piti itseään kristittyinä sotureina, joita kutsui nimellä hutaree. Poliisit olivat ryhmän mielestä liittovaltion sotilaita. Syytteiden mukaan ryhmän johtaja, michiganilainen David Stone, 44, oli jo etsinyt mahdollisia uhreja lähiseudun poliiseista. Murhatun poliisin hautajaisissa oli tarkoitus räjäyttää pommi.

Sitten 44-vuotias pyysi, että yrittäjä hankkisi 500 000–700 000 euroa aitoina seteleinä, koska siten voitaisiin valmistaa iso erä rahaa nopeasti. Yrittäjä sanoi, että se ei onnistu.

YLE:n tv-uutisten mukaan tyypillinen maksunsa rästiin jättänyt on 44-vuotias, perheellinen, pienituloinen mies.

Helmikuussa 1974 silloin 44 vuotias Horton oli palaamassa pelimatkalta Torontosta kotiin Buffaloon kun hän menetti joukkueelta bonuksena saamansa urheiluauton hallinnan ja kuoli.

44-vuotias loukkaantui lievästi olkapäähän ja kasvoihin. Pikkubussin oikea kylki ja henkilöauton etuosa vaurioituivat.

”Kaikki sairaudet ja onnettomuudet ovat määrättyjä oman karmamme mukaisesti”, siitä on tämä 44-vuotias vakuuttunut.

Tietoa kirjoittajasta

Jukka

Jukka Laajarinne Ota yhteyttä: jukka (piste) laajarinne (ät) gmail (piste) com

4 vastausta artikkeliin “44-vuotias on ihmiskunnan onnettomin tapaus”

  1. Voi kauheeta! Olen syntynyt vuonna 44. Niin ovat monet muutkin. Tuo luku on hyvin ikävällä tavalla vaikuttanut elämäämme. 44-vuotiaita olimme vuonna 88. Kaksinkertainen onnettonuus. Emme ole nytkään tyytyväisiä. Naamammekin on rypistynyt.

    Kaikkia onnettomuuksia ja vaivoja uhmaten ne, jotka ovat vielä hengissä pelkkää piruuttaan haluaisivat nähdä, mitä tapahtuu, kun täytämme 88! Suuret ikäluokat ovat ainakin haitumassa taivaan tuuliin, mikä lienee onni onnettomuudessa, ajattelemme jo nyt katkeroituneina.

  2. Joo, tammikuu44, minä voisin tuohon panna nimimerkiksi että elokuu45.

    On tosihirmuista että jo 44-vuotiailla on noin kovia identiteettikauhuja. Minä alan vasta nyt hämärästi tajuta että jotain on tapahtumassa, mutta en tiedä mitä se on, tiedätkö sinä, Mr. Jones?(Vrt. Bob Dylan)

    Hmm. Lyhyt psykoanalyysini on että nykyiset 44-vuotiaat eivät ole saaneet elää nuoruuttaan 60-luvulla, mikä on meidän aivan ikioma salaisuutemme. Ehkä se merkitsi eri ihmisille eri asioita, mutta muutos oli kyllä taatusti varma juttu.

  3. Nykyiset 44-vuotiaat elivät nuoruuden 80-luvulla ja heillä oli etuoikeus tulla työelämään syvimmän laman aikoihin. Vittu. Mutta ei se oikeesti ole sen kummempaa, sitäpaitsi kolmekymmpiset seuraa kymmenen vuoden päästä, sitten näätte.

  4. Muistelisin, että joskus kun tuo tutkimus julkaistiin, siis se, että 44-vuotiailla menee tilastollisesti kaikkein masentuneimmin, kerrottiin myös, ettei taloudellisella tilanteella tai siviilisäädyllä ollut asian kanssa oikein mitään tekemistä. Neljänkympin ja viidenkympin välillä vaan ahistaa. Toiveikkaana luulen olevani sen verran varhaiskypsä, että pahin meni ohi jo pari vuotta sitten:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s