Tähän on tultu, ja ******** **** *********

Köyhät opiskelijat tarjoavat minulle kaljaa ja toastin jämiä.

Kotimatkalla mietin ****** ***** ****** *** ***** ********* *****. ********** ***** kuitenkin *****! Sitä paitsi ****** ***** ******* ** ********* ********* ***** ******. Tulen päätelmään, että suojelen näissä asioissa yksityisyyttäni.

Tietoa kirjoittajasta

Jukka

Jukka Laajarinne Ota yhteyttä: jukka (piste) laajarinne (ät) gmail (piste) com

9 vastausta artikkeliin “Tähän on tultu, ja ******** **** *********”

 1. Nykykiirjallisuutta, varsinkin ruoilua ja siihen liittyviä syvällisiä ajatuksia, hatarasti jos ollenkaan tuntevana sanoisin – mikä suotaneen minulle anteeksi ja laskettakoon vanhuudenhöperyyden tiliin – että ihastuttava dosentti liiottelee ja esittää epäselvästi humalapäissään kotimatkallaan ajattelemansa ajatukset. Yksityisyyden suoja on kyllä taattu.

  Mielelläni panen mielessäni sanat taidokkaasti kryptattujen paikalle. Käytän omassa kryptauksessani kreikkalasta kirjaimistoa ja toivon, että se läpäisee myös nykyisen sähkösen tavan viestiä.

  Αρχισε, Μοθσα, να μιλεις, να βγανειζ μελωδια!

  Sydämellisesti
  Hymyilevä eläkeläinen

 2. Aika mielenkiintoiset kirjainten… ei, tähtien määrät eri paikoissa. Koodi on haastava, mutta ei ehkä lainkaan mahdoton. Toivon vain, etten tuhlaa enempää aikaa sen selvittämiseen, sillä kyllä tuossa jokunen tunti menisi elämääni taas kerran hukkaan humalaisen avoituksia selvittäessäni.

 3. Kiitos rakentavasta kritiikistä. Päädyinkin nyt poistamaan tarpeettoman liioittelevan ilmaisun kirjoitukseni lopusta.

  Melodian onnistuin lukemaan koodistasi, mutta muuten minun täytyy tunnustaa, että salakirjoituksesi on vielä täällä päässä purkamatta. Hieman myös hävettää tunnustaa, etten ole koskaan opetellut tuota kreikan kieltä, vaikka se kai hyvään yleissivistykseen kuuluisikin.

 4. Astuin taas tähtien pariin ja äkkiä olenkin jo viisi (!) sanaa avannut. Kyllä se siitä vielä kokonaan aukeaa. Kiehtova pähkinä kerrassaan!

 5. Mitä tuota pureksimaan. Kaapathaan Laajiksen kone, lasketetaan datasta sen yleisimmin käyttämät sanat ja aihealueet, ja pannahan peräkkäin, blogin sanoista lisäarvoa. Siitä se syntyy, siinä on mies tiivistettynä kuin kasvisliemikuutio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s