Uni ja sen tulkinta

Uni: Näin viime yönä unta, että minulle myönnettiin kolmevuotinen apuraha, vaikka olin hakenut vain muutamaa tuhatta euroa. Se oli suuruudeltaan 30 000 €, jolla arvelin säästeliäästi elellen pärjääväni koko rahoituskauden.


Tulkinta: Kirjailijan raha-asiat ovat kuralla ja vaivaavat jo öisinkin.

Tietoa kirjoittajasta

Jukka

Jukka Laajarinne Ota yhteyttä: jukka (piste) laajarinne (ät) gmail (piste) com

Yksi ajatus artikkelista “Uni ja sen tulkinta”

  1. Joopa! Minäkin luulin vuosiapurahoja uneksi, mutta urani loppupuolella uni sitten toteutui. Niin sinullakin, sillä kykyähän sinulla on, ja näyttöä niistä kertyy kaiken aikaa. Muista vain se yksi tärkeä asia: apurahaa pitää anoa. Ja anomus on jätettävä aina uudestaan, hylkäävistä päätöksistä masentumatta. Sitten kerran se unelta tuntunut ihanuus koittaa, ja pääsee rahahuolista vapaana tekemään jopa kolme ja viisikin vuotta kirjailijantyötään. (Kiitollisena omia apurahavuosiaan muistellen …)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s