Uni ja sen tulkinta (2)

Uni: Olin sukupuoliyhdynnässä tuntemattoman vaaleahiuksisen naisen kanssa.

Tulkinta: Yhdyntäunet symboloivat tavallisesti joko lentämistä tai junan menemistä tunneliin, siis matkustamista. Minulla lienee siis edessäni matka. Vaaleat hiukset viittaavat Pohjoismaihin.

Tulkinnan kriittinen tarkastelu: Hmmm… Voisiko olla? Joo-o, joo-o, kuulostaa aivan mahdolliselta, tuskin kuitenkaan ennen kesää. Ei pöllömpi ajatus, ei ollenkaan huono…

Tietoa kirjoittajasta

Jukka

Jukka Laajarinne Ota yhteyttä: jukka (piste) laajarinne (ät) gmail (piste) com

7 vastausta artikkeliin “Uni ja sen tulkinta (2)”

 1. Minäkin näin unta viimeyönä. Huomattavasti perverssimpää, luulen.

  Uni: Kiersin Töölönlahtea jalan. Pieni sorsanpoikanen uiskenteli yksinään varoen kaikkea, minuakin. Sitten se löysikin emosorsan toiselta puolelta lätäkköä ja tämä kurmuutti jotain urossorsaa.

  Tulkinta: sorsanpoikanen symboloi pientä, viatonta ja heikkoa egoani, minä itse alati kriittistä superegoani ja sorsaemo luonnollisesti äitiäni. Vieras urossorsa lienee id, joka on syytä tukahduttaaa. Ilmeisimmin kaipaan takaisin äitini sisuksiin, suojaaan maailman pahuudelta.

  Tulkinnan kriittinen tarkastelu: tulkinta vedettiin hatusta noin minuutti sitten, joten ehkäpä siinä on vielä hitusen hiottavaa 🙂

 2. Kariston ”Unien avain” antaa sukupuoliyhteydelle yllättävän tulkinnan: unennäkijä on puutteessa. Tai kuten kirja ilmaisee, ”toivot partnerisi olevan aktiivisempi”.

  Oma alitajunta varmasti tarjoaa kriittisempiä ja enemmän kuuntelemisen arvoisia vastauksia.

 3. Jännä uni, koskaan en ole itse moista nähnyt… Että ihan seksiä unessa. Pitääpä joskus yrittää nähdä moinen uni itsekin.

 4. Me näemme unia muistaakseni puolisentoista tuntia yössä. Siitä tulee helposti yli viisi vuotta elämän aikana. Suurin osa ihmisistä viettää sen ihan psykoottisesti sekoillen, vaikka voisi tehdä jotain kivaakin. Ajan haaskausta, semmoinen!

 5. Näin unta, että kuuluin pikkukaupunkiyhteisöön, jossa jokaisen tuli rakentaa kaunis kesäkukka-asetelma, ja purkkiin tuli laittaa kastematoja, jota kukat tykkäisivät. Madot olivat valtavia ja aika ällöjä, eivätkä ne suostuneet pysymää purkissa.
  (Tulkinta: kohta on kevät, ja omenapuutkin pitäisi leikata.)

  Seuraavassa unessa matkustin alasti bussissa.

  Kolmatta unta en enää muista, aamulla vielä muistin.

  Yleensä näen vain örkintappounia tai avaruusolioiden assimilaatio -unia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s